По думите на юриста, който е и заместник-кмет на община

...
 По думите на юриста, който е и заместник-кмет на община
Коментари Харесай

Всичко, което е започнато в община Царево, ще бъде довършено и надградено: Марин Киров

 По думите на юриста, който е и заместник-кмет на община Царево в последните две години, задачата му ще е по-трудна от тази на всеки различен, защото общината е преобразена през миналите години и упованията на хората са големи.

Всичко, което е стартирано в община Царево, ще бъде довършено и надградено. Това разяснява претендентът за кмет на Политическа партия ГЕРБ за идните локални избори Марин Киров. По думите на юриста, който е и заместник-кмет на община Царево в последните две години, задачата му ще е по-трудна от тази на всеки различен, защото общината е преобразена през миналите години и упованията на хората са големи.

" Те не желаят просто да им се покажат няколко картинки на планове, хората желаят с бързи темпове да се надгради и да се върви в заложената посока - Царево да бъде дестинация в туристическия сезон, само че и да има развиване и занаят отвън него.Имам опит като правист, имам опит и в администрацията – познавам процесите и няма да ми се постанова да стартирам изначало да се образовам.Мотивиран съм да вземам участие в ръководството на община Царево, тъй като аз съм от тук – тук съм приключил гимназия, тук съм живял и съм почнал като правист в администрацията, завърнах се преди две години, с цел да работя в екипа на настоящия кмет.

Видях, че не е най-важно, колкото е огромно обитаемото място, значимо е да имаш опит, да защитаваш ползите на общината, на региона, съобразявайки се с това, че ние сме морска дестинация. Защото знаете, при нас се преплитат доста ползи и проблеми – на локалните поданици, на туристите и гостите на общината, на притежателите на парцели, на така наречен зелени деятели и организации.Това е – желая Царево да продължи да се развива, с грижа за хората ", разяснява Киров.

Той разяснява задачите си, както и бедствието, което мина през общината в последния месец.  

" Целта е Царево да бъде още по-модерна туристическа дестинация, да изградим здравна, спортна, морска и друга инфраструктура. Да намерим баланс сред индивида и природата. Да помислим за тактика, с която да дадем занаят и през зимния сезон.Ще предизвикваме спор за къмпингуването като опция на презастрояването.Всичко, което е стартирано като обекти и планове, включително за пречиствателни уреди, ще бъде довършено.Ще продължим да сме дейна страна и да настояваме страната да си влезе в ролята и да се създаде и одобри Общ организационен проект.Природното злополучие сподели, че когато има екип решенията и организацията са на разположение. За страдание имаше човешки жертви, с всички материални вреди се оправяме – няма пътища без обходни направления, всеки миг ще стартира построяването на трите моста в града – до кв. Мандрата, към кв. Василико и до крайбрежната алея. Подали сме цялостни описи към отрасловата комисия, ще възстановим пътища, улици, инфраструктура, работи се с ясна цел и посока. От дарителската сметка ще помогнем и на засегнатите семейства и бизнес – при явен правилник, след гласоподаване от общински съвет ", добави претендентът за кмет на общината.

По думите му Царево е преобразена община. " Има и още доста работа, доста за дотъкмяване и доста нови планове, които да се случат. За да продължим с още по-бързо движение да се развиваме. Това, което е свършено в общината през последните дванадесет години, нагледно казано хората стъпват по него, всекидневно го употребяват и се вижда. Туристическият артикул е очевидно по-добър със всяка година. Крайно време е, и ние сме новатори в това, да не отхвърляме всички преди нас, а да кажем – този пред мен свърши не малко, аз ще го надградя.

Защото е доста елементарно да се отхвърля реализирано, да се наскърбява, да се сочи с пръст, за мен по-важно е обаче, с опит да се опиташ да надградиш, да постигнеш повече.На мен като младеж ми омръзна всяка власт, всяко държавно управление или кмет да стартира от начало – да се опита да изтрие остарялото и да покаже нещо ново.Вярвам в единението, в приемствеността, имам вяра, че опитът има значение ", съобщи Киров.

Той добави, че има подготвен екип, с който да управлява общината. Излиза на избори с цялостна листа за общински съветници, формирана единствено от хора, живеещи в община Царево.  По думите му измежду претендентите за съветници има юрист, доктор, банкер, учители, читалищен деятел, бизнесмени, едно момче от ромския етнос със личен бръснарски бизнес, управител.

" Вижте регистрациите, ние сме единствените, които записаха цялостна листа и претенденти за кметове във всички обитаеми места. Защото имаме фрагменти, екип и решения ", сподели още Марин Киров.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР